خرید و دانلود عکس از شاتر استوک و ادوب استوک

آموزش استفاده از فیلتر های هوشمند در فتوشاپ

gfxdownload.ir
1,601
0
فیلتر های هوشمند در فتوشاپ

آموزش های جامع فتوشاپ قسمت 37 استفاده از فیلتر های هوشمند smart filter در فتوشاپ

یادآوری - اضافه کردن همزمان چندین فیلتر به پروژه


در قسمت قبل از آموزش های جامع فتوشاپ به بررسی فیلتر ها ، ویژگی های آنها پرداختیم ، گفتیم که به وسیله فیلتر ها می توان از یک تصویر ثابت بی شمار تصویر متفاوت ساخت ، گفتیم که می توان از طریق منوی filter در بالا می توان فیلتر مورد نظر را انتخاب کرد و به پروژه اعمال کرد ، اما توضیح دادیم که این مورد مناسب زمانی است که بخواهیم تنها یک فیلتر را به پروژه اعمال کنیم ، سپس به دنبال راه کاری برای اضافه کردن همزمان چندین فیلتر به پروژه گشتیم و به عنوان راه حل ما استفاده از ویژگی و محیط کاری filter gallery را به شما پیشنهاد دادیم ، سپس شما را با محیط کاربری filter gallery آشنا کردیم و گفتیم چگونه در آن یک فیلتر را انتخاب کنید و در ادامه افزودیم که فیلتر ها بسیار بیشتر از آنچه که می بینیم هستند ، و برای دسترسی بیشتر به فیلتر ها بایستی پوشه ها را باز کنیم و از محتوای درون آنها بر خوردار شویم ، گفتیم که هر فیلتر دارای تنظیمات و منوی تنظیمات خاصی است ، که ما می توانیم از طریق منوی تنظیمات در سمت راست آنها را به دلخواه و سلیقه خود متناسب با پروژه ای که داریم تغیر دهیم ، و پس از آن به پنل فیلتر ها اشاره کردیم و از شباهت بسیار زیاد این پنل با پنل لایه ها یاد کردیم ، گفتیم که چگون در این پنل ، فیلتر های جدید اضافه کنیم ( یعنی چطور پروژمان را تبدیل به یک پروژه چند فیلتره کنیم ) ، و اینکه ترتیب فیلتر ها در نمایش کلی پروژه تاثیر زیادی دارند. مورد بعدی که به آن اشاره کردیم اینکه چگونه می توان بدون حذف کردن یک فیلتر و تنها با یک کلیک آن را نمایان و غیر نمایان کرد، همچنین چگونگی حذف فیلتر های زاید و اضافی را توضیح دادیم .
در انتها به این نکته مهم اشاره کردیم ، که روش فوق یک روش دائمی بوده ، به این معنی که تغیرات اعمال شده ویرایش ناپذیر خواهند بود ، اما در ادامه به شما این وعده را دادیم که در قسمت بعد ( یعنی همین قسمت ) به شما خواهیم آموخت چگونه فیلتر ها را به صورت ویرایش پذیر به پروژه اعمال کنیم .
در این قسمت از آموزش های جامع فتوشاپ می خواهیم ، طرز کار و استفاده ی smart filter ( یا فیلتر هوشمند ) را برای شما عزیزان تشریح کنیم ، می خواهیم به شما بیاموزیم چگونه می توان فیلتر ها را به فیلتر هوشمند تبدیل کرد .

اعمال فیلتر هوشمند ( smart filter) در فتوشاپ:


برای این کار ما قصد داریم تا یک تصویر زمینه باز کرده ، پس از آن یک تصویر دیگر نیز باز کرده و پروژه اضافه کنیم ، در ادامه تصویر دوم را کوچک کنیم ، سپس بر روی تصویر پس زمینه از یک فیلتر تار کننده ( blur filter ) استفاده کنیم ، تا تمامی تصویر پس زمینه را تار کنیم ، در نتیجه تمرکز اصلی و اولیه بر روی تصویر کوچکی که به پروژه اضافه کرده ایم ، معطوف شود ، و طبیعتا می خواهیم از فبلتر های هوشمند استفاده کنیم تا پروژه را به صورت یک پروژه قابل ویرایش در آوریم .
در ادامه با این قسمت زیبا و جالب از آموزش های جامع فتوشاپ با ما همراه باشید .

ابتدا یک تصویر پس زمینه را در پرژه خود باز کنید ، حال یک تصویر دوم را به پروژه خود اضافه کنید ( همانند آنچه در آموزش های گذشته نیز فرا گرفتیم ، برای باز کردن تصویر دوم در یک پروژه می بایست روند زیر را طی کنیم :
ابتدا از منوی بالا گزینه file را انتخاب کنید ، سپس از منوی باز شده جدید ، گزینه place embedded را انتخاب کنید

فیلتر هوشمند در فتوشاپ 1


این اقدام پنجره place embedded را برای شما باز خواهد کرد ، در این پنجره تصویر مد نظرتان را انتخاب کرده و در نهایت بر روی گزینه ی place کلیک کنید تا تصویر دوم به پروژه شما اضافه شود . )

حال باید تا تصویر را به اندازه کافی کوچک کنیم ، ( برای کوچک کردن تصویر با نگه داشتن shift ( برای دقت بیشتر ) بر روی یکی از این گوشه ها کلیک کرده و بکشید تا به اندازه دلخواه برسید و سپس کلیک را رها کنید )


فیلتر هوشمند در فتوشاپ 2


در انتها می بایست تا این اقدام را ثبت کنید . ( برای ثبت کردن تنها کافی است تا بر روی تیک موجود در قسمت آپشن ها کلیک کنید . )
حال می خواهیم تصویر کوچک تر جلوه دار تر و متمرکز تر در معرض دید قرار گیرد . برای این کار تصمیم گرفته ایم تا یک فیلتر تاری ( یا همان blur filter ) را به تصویر پس زمینه اعمال کنیم ، اما قبل از هر کاری می بایست تا فیلتر هایمان را به فیلتر هوشمند در فتوشاپ تبدیل کنیم ( برای ویرایش پذیر شدن تغیراتمان ) برای این کار می بایست تا روند زیر را انجام دهیم :
ابتدا از منوی بالا گزینه filter را انتخاب کنید ، سپس از منوی جدید باز شده گزینه ، convert for smart filters ( به معنای : تبدیل برای فیلتر های هوشمند ) را انتخاب کنید . این اقدام باعث خواهد شد ، تا از این پس اگر ما فیلتری را انتخاب کردیم ، آن فیلتر به فیلتر هوشمند تبدیل شود ، در نتیجه قابل ویراش باقی بماند .
کلیک بر روی convert for smart filter ( یا همان تبدیل برای فیلتر های هوشمند ) پیام زیر را برای شما باز خواهد کرد :
To enable re – editable smart filters , the selected layer will converted into a smart object .
به معنای :
روند فعال کردن فیلتر های هوشند ، ویرایش پذیر ، باعث خواهد شد تا لایه مورد نظر تبدیل به یک اسمارت آبجکت ( یا شئی هوشمند ) شود .
در این مرحله شما می بایست بر روی ok کلیک کنید .
این اقدام لایه انتخابی شما را ( در این جا لایه پس زمینه یا back ground ) تبدیل به یک لایه هوشمند و قابل ویرایش برای فیلتر هایتان می کند .
حال بیایید یک فیلتر تارنما ( یا blur filter ) را به عنوان فیلتر هوشمند ( یا smart filter ) خود انتخاب کنیم ، برای این کار می بایست روند زیر را طی کرد :
ابتدا از منوی بالا گزینه filter را انتخاب کنید ، سپس از منوی جدید باز شده گزینه blur را انتخاب کرده و در نهایت از منوی باز شده یکی از حالت های blur را انتخاب کنید ، به عنوان مثال ما در این جا gaussian را انتخاب کرده ایم . ( شما آزادید تا هر کدام از فیلتر ها را که می خواهید ، به سلیقه خود انتخاب کنید ) ( توجه داشته باشید ، که در این جا تنها می خواهیم یک فیلتر اعمال کنیم ، پس در نتیجه نیازی نیست تا به سراغ محیط کاری مربوط به filter gallery برویم و می توانیم فیلتر مورد نظرمان را از همین جا انتخاب کنیم )
این اقدام ( انتخاب فیلتر ) پنجره ای را برای شما باز خواهد کرد ، که به وسیله آن قادر خواهید بود تا تنظیمات مربوط به این فیلتر را تغیر دهید . ( پنجره تنظیمات فیلتر ) به تصویر زیر دقت کنید :

فیلتر هوشمند در فتوشاپ 3


پنجره تنظیمات فیلتر:


همان طور که در تصویر بالا هم مشاهده می کنید ، پنجره تنظیمات این فیلتر تنها دارای یک اهرام است :
اهرام radius : این اهرام نشان دهنده میزان تیرگی کنندگی مربوط به فیلتر را نشان می دهد . ( برای درک بهتر خاصیت این اهرام ، سعی کنید تا آن را به سمت راست و چپ ببرید ) ( هرچه اهرام بیشتر به سمت راست برود ، این مقدار بیشتر شده و هر چه این اهرام بیشتر به سمت چپ برود ، این مقدار کمتر خواهد شد . )

به عنوان مثال ما این اهرام را به سمت راست می کشیم ، می توانید تغیرات ایجاد شده را در تصویر زیر مشاهده کنید .

فیلتر هوشمند در فتوشاپ 4


بار دیگر به پنجره تنظیمات این فیلتر نگاه کنید ، همان گونه که مشاهده می کنید ، در این پنجره یک چک باکس تحت عنوان preview وجود دارد ، آیا طرز کار این چک باکس را به خاطر دارید ؟
]
یاد آوری :
چک باکس preview یکی از ویژگی های مفید ، کارآمد و جذاب فتوشاپ می باشد ، طرز کار با این چک باکس به این گونه است که ، اگر تیک مربوط به آن فعال باشد ، شما تصویر ویرایش شده را می بینید ، اما اگر این تیک فعال نباشد ، شما تصویر را قبل از اعمال تغیرات ، مشاهده خواهید کرد ، این ویژگی به شما این امکان را می دهد تا بررسی کنید ، که آیا تغیرات شما مفید بوده است ، یا خیر ( سعی کنید تا این ویژگی را امتحان کنید . )
[

در انتها بر روی Ok کلیک کنید تا تغیرات اعمالی ثبت شوند .
همانطور که در تصویر بالا نیز مشاهده می کنید ، لایه background شما شامل یک زیر مجموعه شده است ، زیر مجموعه ای به نام smart filter که محتوای آن فیلتر انتخابی از جانب شماست .
این امر نشان دهنده قابل ویرایش بودن فیلتر اعمالی از جانب شماست .
برای ویراش این فیلتر تنها کافی است ، تا بر روی آن در پنل لایه ها کلیک کنید ، این اقدام پنجره تنظیمات فیلتر را برای شما باز خواهد کرد و به وسیله آن شما قادر خواهید بود تا تغیرات مورد نیازتان را اعمال کنید .


در انتها اگر از تغیرات اعمالی خود رضایت کامل را داشتید ، می توانید پروژه را ذخیره کنید .

همانند همیشه توصیه ما این است که در هنگام ذخیره سازی تصویر را بر روی تصویر اصلی ذخیره نکنید ، چرا که بسیار محتمل است که در آینده نزدیک به اصل تصویر نیاز پیدا کنید .
( برای این کار از منوی file گزینه save as رو انتخاب کرده و از صفحه باز شده . . . . . . . )
این نکته رو مد نظر داشته باشید که پروژه شما یک پروژه لایه محور است ، پس بسیار مهم است که چگونه اون رو ذخیره کنید ، همانند آن چه که همیشه در مورد پروژه های لایه محور گفته ایم ، بهتر است تا پروژه خود را در غالب ( format ) فتوشاپ ذخیره کنید ( شما همچنین می توانید از فرمت psd استفاده کنید ، چرا که فرمت psd نیز یک فرمت لایه محور است ، البته نظر ما بر استفاده از فرمت فتوشاپ است چرا که زمانی که شما می خواهید پروژه ای که ذخیره کرده اید رو در آینده و در فتوشاپ باز کنید ، خواندن این فرمت ( فرمت فتوشاپ ) برای فتوشاپ راحت تر بوده در نتیجه کار آمد تر و سریع تر خواهد بود ، اما در آخر انتخاب با شما عزیزان است ) ، چرا که این گونه شما قادر خواهید بود تا در آینده و زمانی که نیز دارید ، پروژه رو در فضای فتوشاپ باز کرده و تغیرات مورد نظرتون رو روی اون اعمال کنید ، و نکته آخری که که باید در نظر داشته باشید : مطمئن شوید که تیک مربوط به layers در پنجره save as فعال باشد ، چرا که همانطور که گفتیم ، پروژه شما یک پروژه لایه محور می باشد .



................................................................ پایان آموزش فتوشاپ جلسه 37 تهیه توسط gfxdownload.ir

انتخاب با توئه!!

دانلود تکی این فایل با پرداخت 49,900 تومان
یا خرید اشتراک ماهانه ۱۲۶,۰۰۰ هزار تومان و دانلود تمامی مطالب سایت به صورت رایگان

ضمانت سالم بودن فایل ها
تمامی فایل های ارائه شده سالم بوده و تست شده اند، سالم و قابل استفاده بودن فایل ها مورد ضمانت و پشتیبانی است.

سوال یا نظری دارید؟

نام شما:

ایمیل:

نظر خود را بنویسید:

کد امنیتی:

برای کد جدید روی آن کلیک کنید
عکس خوانده نمی‌شود